Contact
Jochem Schroeders bvba: sneller dan het licht.

Jochem Schroeders bvba voor elektriciteitswerken in en rond Bilzen

De aanleg van elektriciteit in een huis is een gecompliceerde zaak. Daarom is het verstandig om dit over te laten aan een professional. Doe daarom een beroep op Jochem Schroeders bvba voor al uw elektriciteitswerken in Bilzen en omstreken! Zo bent u er zeker van dat u kwaliteit krijgt!

Nieuwbouw

Een nieuwe elektrische installatie in uw nieuwbouw?

Jochem Schroeders bvba zorgt ervoor dat de elektriciteit in uw woning vakkundig wordt gelegd. Dit gebeurt in drie fases: het kap- en slijpwerk, de eigenlijke bekabeling en als laatste de afwerking.

Het is ook mogelijk om een lichtstudie aan te vragen voor de werken beginnen. Zo krijgt u een lichtplan voor uw hele huis, volledig aangepast aan uw noden en wensen.

Verbouwingen

Jochem Schroeders bvba verzorgt ook elektriciteitswerken bij verbouwingen.

Deze werken zijn divers van aard. Het kan gaan om kleine zaken zoals nieuwe schakelaars en stopcontacten plaatsen. Maar evengoed voorzie ik een volledig nieuwe kamer van elektriciteit.

Ook elektriciteitswerken buitenshuis behoren tot mijn takenpakket. Als u bijvoorbeeld elektriciteitsvoorzieningen in een tuinhuis wilt plaatsen, sta ik voor u klaar!

Twijfel dus niet langer als u elektriciteitswerken wilt laten uitvoeren door een vakman! U heeft de keuze om uw materiaal via mij aan te kopen of om het zelf in huis te halen. Ik werk in heel Limburg en een deel van Vlaams-Brabant.

Contacteer mij vandaag nog via het contactformulier op deze website voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!
089 44 91 68